Post by entrancongpropse on Feb 7, 2022 19:46:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hacknúť všetky ▞▞▞
▞▞▞ Trojan War: Rise of the legendary Sparta 2022 version ▞▞▞
Trojan War PvP: 伝説Spartaの覚醒 頭脳系 oyyd
Dobrá hra. Toľko existujúcich. Nepriateľ má úctyhodnú moc, ale nemôžeme ju získať. Nie je to zadarmo
Pre mňa je príbeh príliš krátky, ale GG Problém je v tom, že to potrebovalo nejakú aktualizáciu
Geometry Dash Lite Arcade tnn
Táto hra má teraz trojnásobný počet prídavkov,
táto hra je taká dobrá a najdobrodružnejšia. moje srdce, cítim sa dobre a práve som dostával mince z mojej úrovne na viac... dúfam, že dokážete aktualizovať viac hier, ako je táto. 😈⛤⛤⛤⛤⛤
Prečo to nepokračuje po úrovni 60
Navrhujem, aby ste do hry pridali online boj
1. Terlalu banyak iklan --> iklan sebaiknya untuk mendapatkan odmena, jangan sering muncul dan memaksa kami untuk melihatnya --> setelah menonton iklan untuk mendapatkan odmena, seringkali error sehingga odmena tidak bisa diperoatugeleh, in Perry pengembangan --> pengembangan sebaiknya dilakukan bukan dengan memperbanyak iklan di banyak bagian --> setelah lama main, banyak hal yang tidak berguna (exp, buku sihir, dll) dan permainan menjadi membosankan
Ak hľadáte najlepšiu hru na osvieženie mysle, ste na správnom mieste, táto hra je pekná, no zároveň návyková
Toto je 3-D verzia Stick wars. Nerealizuje sa žiadna nová myšlienka.
Herná mechanika si vyžaduje veľa práce. Nepriateľ dostane do popredia neprimerané zdroje.Aj keď sa vám podarí zlikvidovať ich lovcov, stále sú nejako schopní vyprodukovať viac bojovníkov. Nemôže byť veľmi strategický, ak nehráte podľa rovnakých pravidiel. Reklamy po každej hre, či ich chcete alebo nie, sú naozaj otravné. A nezabudnime na kňaza, ktorý nevie, ako liečiť. Odpoveď vývojárovi: Ak vás hra nebaví, vaša hra nie je inteligentná, vyvážená ani dobre premyslená.
Toto je veľmi pekná hra
Potrebujete viac vylepšení postáv a. hrdina je príliš malý
Je to veľmi dobré, jediný problém je, že na začiatku hry na vás spamujú unety
Ak by ste mohli pridať bojové formácie, ako je falanga a podobne, hra bude úžasnejšia
Umožňuje vám zájsť slušne ďaleko, ale má trochu platovej steny
Hrozné, že mám všetky moje jednotky na maximum okrem jedného a stále nemôžem ísť ďalej, takže túto hru treba opraviť, nedávajú vám dostatok času na to, aby ste mali svoje jednotky pripravené Pripravil som jednu alebo dve jednotky a poslali ich ako 6 alebo 7 u vás
Skúšal som to a nefungovalo to
Táto hra ma môže urobiť šťastným a zvuk, ktorý milujem, s božským zvukom a pls aktualizujte viac úrovní, ako je úroveň nekonečna rozdrviť sladkosti a pridať ďalšie položky alebo amry ako obrie bez jedného oka, dvoch očí a pridať viac šéfa
Ďakujem za cestu 👍😁😊 maj ten g 😁 maj UF ty hore usjib kya Kar Rahe ja viem kedy ma chceš ku mne a získaj ma kuldeep Kahar u vieš keď sme
Na druhej fáze kampane to stále mrzne a ja nemôžem nič robiť.
krátke udalosti potešia viac úrovní
Je to skvelá hra, ktorá je čoraz ťažšia, želám si, aby ste mohli vymeniť nejaké zbrane a zberatelia by sa trochu pohádali, ale je to skvelá hra, ak je to možné, aj viac vylepšení
Trojan War: Rise of the legendary Sparta Strategiya bbi
Táto hra je eh.. Niektoré dejové línie sú hrozné, neuvádzajú žiadne dôvody, prečo sme na ľudí zaútočili. Špeciálne jednotky sa len tak potulujú a ani nepomáhajú. „Klepnutím kdekoľvek odstránite kontrolu nad jednotkou“ je hlúpe! Niekedy, keď ovládam jednotku, zruší moje ovládanie, pretože som náhodne ťukol kdekoľvek!! Moje návrhy sú; Pridajte konkrétnu oblasť, kde môžete zrušiť kontrolu nad jednotkou. Urobte to, keď Ak trénujete 3 jednotky, 3 jednotky sa zarovnajú, Nezostávajte bokom!
Dobrá hra a milujem ju
To isté ako Stick Wars, ale nie také strategické!
Počuli ste už o paličkovom vojnovom dedičstve? Áno, toto je jeho mizerný klon. Nehodnotím to hviezdičkami, ale zdá sa, že recenzie kritikov sú potlačené
Pripadá mi to ako horšia verzia hry Legacy, a preto hrám túto a nie túto
Trochu drsná a angličtina je hrozná. "Máš odomknutý Bowman!" EDIT: Pochopte, že angličtina nie je váš prvý jazyk, ale potom zavolajte na popis aplikácie, aby si rodený anglický hovorca prezrel text/dialóg v hre. Urobil som to pre niekoľko nezávislých hier, je to dosť jednoduché na opravu gramatiky a pravopisu.
Táto hra je veľmi zlá.... Táto hra je otvorená na získanie peňazí 😡😡😡😡
Taktické a strategické plánovanie veľmi, veľmi uspokojujúce stratiť pojem o čase
Veľmi dobrá hra
🙏
trochu pekné
skvelé
Mozno 10t
Trojan War PvP: Aufstand der Sparta-Legende Strategie guhj
Super hra
Táto hra je naozaj dobrá, pre lepší zážitok umožňuje priblíženie a oddialenie, aby niekto vedel, kedy sa nepriatelia blížia, tiež by bolo najlepšie, keby sa zberači trochu pobili alebo len narazili na trójskeho koňa, keď nepriatelia bojujú. Okrem toho dúfam, že budete pokračovať v hre. Ľúbim ťa. Pridajte aj pokročilé zbraňové systémy, ktoré boli použité vo vojne
Táto posledná aktualizácia príde čoskoro, teraz sú to hry
Skvelá hra, naozaj sa mi páči, ale nemôžem hrať, nemôžem sa dostať cez určité body, pretože celá obrazovka zamrzne
Táto hra je kópiou dedičstva paličkovej vojny a úrovne sú naozaj ťažké
Veľmi dobrá hra, ale ak do nej pridáte viac postavy, bude zábavnejšia
Je to zábavné, navrhujem ich viac rozširovať a pridávať odmeny za každého zabitého nepriateľa
Je to kópia dobrej hry alias pozostalosti stick war no proste stick war všeobecne
Aj keď je táto hra skvelá a úžasná, je to úplný očividný podvod na Stick War Legacy a z tohto dôvodu jej nemôžem dať viac ako 2 obchody. Mechanika hry je úplne rovnaká, úrovne sú úplne rovnaké a táto hra je len reskin Stick War Legacy.. Títo ľudia by mohli a mali by byť žalovaní.
je to dobrá hra, nič viac, občas trochu nudné
Táto hra je odtrhnutím dedičstva vojny s palicami.
Stick war legacy 2 ripoffs Dal som tomu 3 hviezdičky pred naším 3D neodporúčam to hrať, ak neznášate kopírovacie hry